9. syyskuuta 2015

Taas tähteistä herkkua...lohta ja tomaatteja.

Uunimunakas a la relaksantti
 
Niin no ei tuo relaksantti tai tulehduskipulääke liity ruokaan vaan ihan perus juntturaan kun "Miehet ei venyttele" tai jotain?
 
No kuitenkin pienessä sumussakin syntyy eli toissapäiväinen suolan päällä kypsennetty grillilohi ja omat kirsikkatomaatit parin juustokantin kanssa ja iltapalaa syntyy.
 
 
 
6 Kananmunaa kokonaisena, ei mitään valkuais-salitreenisuperdietti versiota, ja loraus vettä sekä suola-mustapippurirouhaisu ja kevyt vatkaus.
 
Pannu kuumaksi ja tippa öljyä kuumenemaan.
 
Kaada munamassa pannulle kun öljykin kuumaa ja työntele reunoilta keskelle kekoa massasta. Tulee sellainen kiva epätasainen vuori ja siihen sitten pestyin käsin silputtu lohirouhe päälle, raastetut juustonkannat ja kokonaisen kirsikkatomaatit.
 
Tässä kohtaa yleensä huomaa että kun tekee uunimunakasta on uunin hyvä olla jo kuuma?
 
Sitten vaan koko pannu uuniin muutamaksi minuutiksi ja valmista on kun pinta alkaa saada väriä ja munakas kohoaa kuin kakkupohja.
 
Ja muista sitten se että kahva on ihan %&)¤#" kuuma vielä pitkään, siksi liina kahvan päällä koko ajan!
 
Ja tässä tämä.
 
 
Ja sitten saunaan...
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti