29. kesäkuuta 2014

Milloin viimeksi sait LETTUJA!

Kyllä nyt kelpaa katsella kisoja!
 
Veikkaan Hollantia mutta Meksikon veskari on aika hyvin ollut kohdillaan...mutta että lettujakin maha täysi niin oikeastaan ihan sama miten käy.
 
Taikinaan hieman suolaa, öljyä, sokeria, kananmunia ja vehnäjauhoja sekä hieman maitoa.
 
Perusherkku syntyy helposti ja kun siihen saa vielä Italian tuontina vadelmahillon luomuversion kermavaahdon kanssa niin siinä jää hienot Petit Fourit toiseksi.
 
Kaupasta viimeisen päälle järkyttävän kallis lettupannu, yli 20€, jota voi sitten käyttää blinien ja röstien paistoonkin niin siitä lähtee herkku kehittymään.
 
 
 
Kai tuossa pannussa jonkun TV-kokin nimi on, ei se muuten olisi niin kallis.
 
Ei sillä että kateellinen olisin...
 
Mutta tässä se lopputulos lisukkeineen.
 
 
Meni helposti toista kymmentä ääntä kohti ja voisin sanoa että kyllä tällä kavereita saa.
 
Sasu?
 


1 kommentti:

  1. Muistatko kun kilpailtiin kumpi söi enemmän äidin lettuja? Olen nyt kokeillut gluteenitonta versiota, mutta tattarijauhoilla tuli liian topakka taikina. Olisko muita hyviä vaihtoehtoja?

    VastaaPoista