22. lokakuuta 2014

Elämääni sinkkuna...

Olisiko nyt kolmas päivä ja alan ymmärtämään...
 
Matkalaukut hävisi ja hyllyt tyhjeni jotenkin ja nythän vasta tajusin että olen yksin. Mitenhän tässä näin pääsi käymään...
 
Sohvalta herätessäni tajusin kuinka hiljaista täällä on ja nälkä kummasti kolotti eikä yhtään närästänyt joten äkkiä keittiöön. Matkalla oli vielä pakko varmistaa että meikkipussit hammasharjoineen on poissa. Tosi on.
 
No kilinpallit...ruokaa ensin.
 
Kaapista kaikki kasvikset mitä löytyi...porkkanaa, kaalia, sipulia, kanttarellejä (se on sieni), valkosipulia, paprikoita ja chiliä sekä iso puukko ja kaikki äkkiä suikaleiksi. Broileriakin löytyi, vkp oli ajat sitten mutta olkoon...mikä vkp? Sokeria ja hunajaakin soijan sekä lihaliemipurkin tueksi niin siitä se syntyy.
 
Pannu savuamaan ja kaikki paistumaan yhdellä kertaa. Väriä vähän pintaan ja liemet, sitruunanmehu, älyttömästi sokeria ja hunajaa sekaan niin että syntyy kunnon hapanimelän tulinen. Basmati vielä kiehumaan pohjaan niin alkaa olla Samarinin aika suhista lasissa.
 
 
Tuli sitten aika paljon yhdelle mutta monta lounasta päivässä niin häviää helposti.
 
Prätkä, tsekattu eli pihassa, eihän se 350kg siitä liikukaan ihan helposti. Sitten miettimään jatkoa että mitä nyt...Whitesnake Judgement day soimaan kirkastamaan ajatusta.
 
Maha täysi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti