20. lokakuuta 2014

Ne omat tomaatit!

Tuli sitten pakkanen ja hoiti homman kotiin
 
Sehän olisi sitten varsin heikko sato kun oli kaksi pakkasyötä ja toinen niistä teki tomaateista pieniä, jäisiä kuulia. Muutama saatiin talteen salaattiin mozzarellan, grillatun broilerin, yrttitahnalla voidellun paahtoleivän ja parmesanin kaveriksi.

 
Yrtit sentään omasta tarhasta valkosipulin, parmesanin, mantelien ja öljyn kanssa voimakkaaksi tahnaksi. Ja sitä säästelemättä valkosipuli tuoksui varmasti kolme päivää hengityksessä.
 
Aiemmin lupaamani keltainen salsa jäi siis haaveeksi tältä vuodelta joten pakko tehdä perinteisemmin ja keitellä siinä sivussa vähän enemmänkin juttuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti