11. joulukuuta 2014

Ihan hyvä munakas!

Munakasta salin jälkeen
 
Ehtii sen pihvin syödä huomennakin niin ajattelin sitten munakasta laittaa kun salitreenikin maistui paremmalta kuin viimeksi.
 
Pakkasesta vähän katkarapuja ja rasvaista fetaa rucolan lisäksi.
 
Vain kuusi kananmunaa, tippa kermaa, loraus vettä, suolaa ja mustapippuria rouhaisu.
 
Pannulle maustevoita edellisten pihvikemujen jäänteinä sulamaan kuumalle pannulle niin että hieman ruskistuu.
 
Sekaan vatkattu kananmunamassa ja kun alkaa kiinteytyä pannulla vartaloni tapaan niin hieman siirtelyä laidasta laitaan.
 
Tässä vaiheessa uunin grilliritilät hehkuu punaisena jos muistit laittaa sen päälle.
 
Katkaravut jäisenä ja feta pilkottuna kananmunamassan päälle ja koko paistinpannu uuniin.
 
 
Munakkaan kohottua muutamassa minuutissa tuplaksi voikin sen ottaa pois uunista ja avata jäähdytetyn, kuohuvan, kuivan, hapokkaan Betellan viinin ja nauttia tuotteet rucolalla aateloituna.
 
Kiitos Ippu ja Betella sekä seuralaiseni.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti