2. marraskuuta 2013

Jokamiehen cocktail! After Airbourne...

 
Tässäpä kaikille tosimiehille varsinainen herkkupala!
 
 
Tee hyvissä ajoin marinoidut suppilovahverot tekeytymään...tämä tarkoittaa siis useita päiviä ennen varsinaista kohokohtaa.
 
Ei tarvita kuin hillosokeria n.1dl, kaksi kourallista siivottuja, vasta poimittuja sieniä tai viime vuoden löytöjä jotka joku toinen on toimittanut pakastimeesi...kiitos Sieni-Katri...omenaviinietikkaa 0,5dl, vettä hanasta 0,5dl ja 1 tähtianis.
 
 
Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja anis. Lisää sienet ja nopea ryöppäys eli niin että koko setti kiehahtaa.
 
Purkita kuumana lasipurkkiin, joka jäi yli aurinkokuivatusta tomaatista...älä heitä kanttakaan pois tai laita sitä metsän reunaan ilmakiväärin kohteeksi rautalangalla roikkumaan...tiedän mistä puhun.
 
 Jäähdytä ennen jääkaappiin laittoa pöydällä kansi hampaat irvessä kiinni väännettynä (naisesi pyytää apua avaamiseen jolloin voit näyttää voimasi).
 
Sitten se juttu!
 
 
Sekoita viipaloituja jalluja, marinoituja sieniä ja aurinkokuivattuja tomaatteja tasapuolisesti oman maun mukaan. Tähän sopisi myös puna- tai valkosipuli...hmm...
 
Näitä syödessä voi katsoa O.C.C.- tai Sons-tuotantokauden ja pääsee hyvin tunnelmaan.
 
Juomasuosituksena käy kaikki mikä valuu alaspäin. "Paskakin" valuu alaspäin mutta se on ihan eri juttu josta myöhemmin lisää...
 
Tarjoa vaikka varpajaisissa...jos tiedät mitä tarkoitan...Pikkis...
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti