28. huhtikuuta 2014

Röstiperunalle seuraa

Jotta ei jäisi ihan pottu orvoksi lautasella niin täytetään se kunnolla
 
Nopeapikkuiltapala-aikomukseni karkasi hieman käsistä mikä ei liene täällä päässä mikään kovin iso yllätys.
 
Piti vain hieman grillata lisukkeita mutta marinoin possunfileen valkosipulilla, sinappijauheella, chilillä, soijalla, hunajalla ja fariinisokerilla sekä broilernuijat BBQ-sekoituksella yrttejä unohtamatta.
 
Sitten siihen vielä yrttifocacciaa alusta asti, punaviinikastike, grillatut paprikat ja sipulinpuolikkaat niin kyllähän siinä hetki meni.
 
Kaiken kukkuraksi nopea kipaisu paikalliseen nestekaasukauppaan koska vahinko sattui jo edellisenä iltana kaasun herettyä loppumaan kesken kaiken (lue: Kylmää makkaraa).
 
Ja kun oli liukkaankelin, ruohikkopalon ja metsäpalon varoitukset annettu niin se oli siis todella kylmää makkaraa. Kuitenkin...
 
 
Siihen perintölautaselle taas kaikki niin sopuisasti mahtui että ihan pahaa teki. Ja iso maito.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti