30. huhtikuuta 2014

Vappulounasta grillistä ajatuksella "mitähän jääkaapissa vielä jäljellä"...

Grilliherkkua Vappuaattona
 
Toissapäivän varhaisperunajämät, viimeiset possunfileen siivut ja yrttitahnaa.
 
Grilli niin kuumaksi että naapurikin haistaa palaneen rasvankäryn vaikka ei olisikaan kotona, äidiltä peritty valurautapannu kuumaksi grillissä, tippa öljyä ja viipaloidut perunat paistumaan.
 
Vieressä possufileeseen raidat, mausteet ja yläritilälle vetäytymään samalla kaataen loput marinadit kiponpohjalta possujen päälle.
 
Lihojen vetäytyessä kaadan Italiasta tunnetulta Luomupuutarhurilta hankittua persikkateetä jäiden kanssa lasiin...kas tässä tämä...
 
 
Ja tuhdisti yrttejä päälle!
 
Valmistusaika n.5 min ja sopisi minkä tahansa lihatalon mainoskuvaksi...
 
Sitten vaan nöyrästi treenikassinhakuun ja menoksi...heti kun selviää tämän herkun aiheuttamasta mielihyvästä muistaen eilisen illan suklaa-punaviini-Mestareiden liigapelin aiheuttaman kalorimäärän painavan vielä ranteissa.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti