5. toukokuuta 2014

Vappupäivällistä jokamiehelle tutusta fileestä

Kaunista se on tämänkin kun vaan laittaa oikein esille
 
Sen verran Vapun kauniit kelit verotti että en ihan ole ehtinyt heti jakamaan tätä loistotuotetta kanssanne mutta nyt hoidetaan sekin alta pois...
 
Vapun tunnelmaan tuttuja tuotteita eli lihaisaa makkaraa, hyvää salaattia ja valkosipulilla sekä yrtillä aateloitua patonkia. Hauskinta tässä on että raaka-aineet eivät maksaneet juuri mitään, neljälle hengelle n.6€ mutta silti ihan riittävä sekoitettuna kaikella kuohujuomalla...
 
 
Ihan pikkuisen silmää esillelaittoon ja värien kontrasteihin niin syntyi mukavan värikäs annos joka pojan jääkaapin perustuotteista. Kuumaan grilliin viillellyt makkarat, lautasen pohjalle balsamicosiirappiraidat antamaan kivaa kirpakkuutta, perunasalaatti paranneltu fetalla, 
halpispatongit sivelty valkosipulilla ja yrttiöljyllä ennen paahtoa, terhakkaa persiljaa koristeeksi ja vielä sinappiraitaa niin että riittää.
 
Ihan nätti.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti