12. toukokuuta 2014

Brunssilla Äidit hereille!

Meni pikkuisen överiksi ruokamäärä per nuppi
 
Mutta kun talo oli tyhjillään jonkun kotimaisen orkesterin vierailun takia tuolla naapurikylässä niin annoin sitten karata vähän käsistä tämänkin kanssa...kaarroin siis kaupan pihaan eläkeläisten sekaan keskellä päivää...en aio mennä toiste...tosin nyt tiedän kaiken mitä on kylillä tapahtunut, ihme ja kumma.
 
Sain hyvän päivityksen lääkityksiin, keskustan mopopoikien aiheuttamaan meluun, rollaattorimalleihin, terveyskeskuspalveluihin ja kärryyn kaikkea ylimääräistä ja lompakon tyhjemmäksi. Ruoka on muuten ihmeen kallista.
 
Päätin iltapuhteeksi tehdä perheen äideille ja muille nälkäisille pienen brunssin koska aamu alkoi suurella osalla vasta lähempänä puoltapäivää, kiitos sen poikabändin.
 
Brunssi Äideille!
 
Prinssinakkeja
Viinisinappia
Cocktailpullia
Yrttipatonkia
Voisarvia salamilla, Auralla ja suolalla
Oliiveja
Paahdettua paprikaa
Zatsikia
Creme fraiscea
Hillottua punasipulia
Varhaisperunasalaattia
Tomaatilla ja juustolla täytettyä munakasrullaa
Pestoa
Basilikaa, rucolaa ja viinisuolaheinää
Tomaatti-Mozzarella-sipulisalaattia
Feta-avocadosalaattia
Oliiviöljyä ja Balsamiviinietikkaa
 
Kahvia
Jääteetä
Kuohuviiniä
 
Mansikoita, Ananasta ja Omenaa
 
 
Muutenhan tämä olisikin ollut ihan ok mutta kun ajatus oli täyttää alle 10 henkilön kuvut niin lipsahti n. 20 henkilölle eli tämän alkuviikon ruoka onkin vain syömistä vaille valmista.
 
Mukavasti siinä vierähti aika perunaa keittäessä ja paprikaa kaasugrillillä paahtamassa lauantain melkein puoleen yöhön samalla kun Volbeat kaahasi korvista sisään ja kylmä rypälemehu teki samalla tehtäväänsä, kohtuudella toki.
 
Kohokohta oli kuitenkin aamulla perheen pienten saapuminen ja ne sanat jotka hän sanoi pieni käsi puristaen juuri poimittuja valkovuokkoja...
 
Äiti! Kukkia!
 
 
 
 
 


2 kommenttia: