28. tammikuuta 2014

Lisää uusien ravitsemussuositusten vastaista herkuttelua omalla vastuulla ja salikortin onnellisena omistajana

 
Kuntosalikortit kunniaan
 
 
Seuraava herkku vaatiikin sitten jo vähintään viikon yhtämittaisen asumisen salilla. Voisi jopa ajatella makuupussin mukaansa viemistä niin voi treenata tehokkaammin.
 
Painoparilalla syntyy paras burgerpihvi suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla maustettuna sekä sitten tietenkin pakolliset Cheddar-juustot ja pekonit.
 
 

 
Kuva kertokoon puolestaan oleellisen, nestettä valuva naudanjauhelihasta tehty pihvi sekä samalla pariloidut pekonit ja mausteiden jälkeen kaksi siivua juustoa päälle sulamaan. Tässä kohtaa kadutti kun kananmuna jäi välistä mutta onpahan ensi kerraksi parannettavaa.
 
Enää ei puutu kuin esivalmistellut paahdettu sämpylä, salaatit, raaka sipuli, yrttiöljy tuoreista yrteistä ja valkosipulista (johon porasin joulusta jääneet mantelilastut joukkoon), pihvitomaattiviipaleet, suolakurkku hienona silppuna, majoneesi, ketsuppi ja tietenkin ne itse tehdyt perunalastut. Normi ranskalaiset on jo nähty aika monesti eli taas ripaus jotain särmää lisää perunalastujen muodossa.
 
 
Siitä sitten vaan kasaamaan oman mielen mukaan!
 
Kolmella "kastikkeella" eli yrttiöljyllä, majoneesilla ja ketsupilla ei varmasti ole kuivaa eikä terveellistä. Mutta mitäs sitten...ei ole tarkoituskaan.
 
Vielä kun miettii pekonin, juuston ja tihkuvan pihvin yhdistelmän ja perunalastut niin parempi on hankkia se salikortti. Lisätreeniksi pulkkamäki ja koiran kanssa hangessa painiminen niin kyllä kelpaa taas syödä.
 
 

2 kommenttia:

  1. Kohta soittaa Pekka Puska ovikelloa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ottaa ovikellosta virrat pois...kyllähän Pekka ihan asialinjalla on mutta elämässä täytyy olla nautintojakin. Ja onhan meillä Jutan superdietit!

      Poista