19. maaliskuuta 2014

Iltapalaa hetken mielijohteesta...kauppiaalle pisteet!

 
En ole yllytyshullu...tai riippuu vastapuolesta ja tilanteesta, omat pojat tietää mutta ei kerro!
 
No piti kuitenkin hakea aamukahville ja sporttijuomiin maitoa ja pari litraa tuoremehua mutta kun näin Romaine-salaattia heti tyrkyllä, niin lähti taas käsistä.
 
Kärryyn tuli salaattia, Parmesania, öljyä, valkosipulia, anjovista, marinoituja broiskunuijia, ne maidot ja mehut, Dijon-sinappi, kananmunat ja muut tykötarpeet oli jo kotona...
 
Kaupan valmiiksi marinoiduissa lihassa ei ole muuta hyvää kuin halpa hinta ja etsinkin broileripaketin missä tehtaan automaattimarinoija oli osunut ohi eli mahdollisimman vähän sitä, tässä tapauksessa punahailakkaa lientä.
 
Uuni vaan kuumaksi 175C ja rouhittua mustapippuria ja suolaa päälle, sekä vajaa tunti aikaa tai niin kauan että kahva ja se syötävä osa alkaa selkeästi erottua toisistaan ts. luu tulee keskeltä näkyviin niin sitten on minun makuuni.  
 
Sitten 3:n valkosipulin kuorintaa ja öljyä n.1dl...porataan tahnaksi ja jumalainen tuoksu leviää taloon.
Tässä kohtaa Airbourne ja Diamond in the rough soimaan.
 
Sitten kylmällä vedellä huuhtaistu Romaine-suikaleiksi ja valumaan.
 
Ja itse kastike...itse tehty majoneesi, siihen valkosipulia tarpeeksi (minulla meni överiksi, kiitos tytöt), Dijon-sinappia (karkeaa tai sileää...oma valinta), anjovislientä ja raastettua Parmesania. Jäikö jotain pois?
 
Ja tässä tämä!
 
 
Sekoitin Romainen ja Caesar-kastikkeen...lisää Parmesania ja paahdettuja leipäkuutioita päälle ja syömään.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti