16. maaliskuuta 2014

Temppumies-sarja on syntynyt!

 
Nyt voi jättää kaikki Tabascot, chilisoosit sun muut popat ja HP:t kaupan hyllyyn
 
Tehdäänpä sitten itse herkkuja niin että kiireiset aamulähdöt kannattaa unohtaa heti alkuunsa...meinaan on vatsahapot sen verran kovilla että Samariinia on hyvä olla hyllyssä.
 
Tarvitaan siis paljon erillaisia chilipalkoja kuivumaan, eikä tarvitse olla Nagaa, Habaneroa tai Cayennea sun muuta...kaupan hyllystä vaan oman tunnon mukaan, kyllä niissä on merkinnät tulisuudesta.
 
Sitten riittävästi hunajaa, etikkaa, tuoretta valkosipulia ja sokeria sopivassa suhteessa.
Ja sitten poraamaan...
 
 
Sen verran tuli kärkeä Temppumieheen että kaffelusikallinenkin oli liikaa...mutta loistava tulisiin marinaadeihin öljyyn miksattuna. Pari muutakin versiota syntyi kuten Savutemppumies ja Italian Temppumies...mutta ne vielä jääköön omaksi tiedokseni...tai jos hinnasta sovitaan niin ehkä kerron...
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti