11. helmikuuta 2014

Lohiburger paahtoleivästä isolla kädellä

 
Emäsalon reissun innoittamana lohesta kunnon töötti
 
Ajatus lähti voitokkaasta pilkkikisasta liikkeelle kun lohta jäi pyydykseen niin paljon...eli pizzabuffan ja S-marketin kautta kotiin varpaat ja sormenpäät kohmeisina.
 
Kuitenkin helppo herkku syntyy taas ilman suurempia hankintoja koska kaikkea hyvää löytyy aina kaapista kun tilanne vaatii.
 
Paahtoleipää pari siivua paahtimeen, muutama siivu tuoretta lohta suolatulle pannulle ja kananmuna paistumaan viereen ja mikä tärkeintä, paisto vain yhdeltä puolelta niin keltuainen jää mukavasti kastikkeeksi.
 
Varaa vielä pari siivua cheddarjuustoa, tomaatteja, salaattia ja yrttiöljyä.
 
 
Korkeutta tulee n.10 cm koko setille eli paahtiksen päälle tuo kuuluisa yrttiöljy, sitten salaattia, tomaattia, juustoa, kuumat lohiviipaleet, tippa yrttiöljyä, toinen paahtis, lisää yrttejä, juustoa, lohta, tomaatteja, rouhaisu suolaa ja paistettu kananmuna jonka päälle vielä lusikallinen yrttiöljyä.
 
Ei varmasti ole kuivaa eikä jätä ketään kylmäksi!   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti