24. heinäkuuta 2014

Kuhaa edeltävä kesäruoka

Hiillostettua lohiherkkua sillä salaatilla
 
Onhan se salaatti hyvää ja kuitupitoista mutta ei vaan jaksa koko aika, paitsi nyt taas.
 
Valkosipulit on aiempaan tapaan paahdettu pehmeän suolaiseksi, salaattipohja lautasella kylmäkön jäljiltä odottelee jo.
 
Omat yrttitarhan tuotteet ajeltu oliiviöljyn ja Parmesanin kanssa kastikkeeksi, perunaa ja silliä fetasalaatin viereen.
 
 
Vielä kun saisi omat tomaatit vihreästä keltaiseksi tai punaiseksi ja ajatus lentämään, no se ei ole ongelma se ajatus, niin alkaa olla ihan kohdallaan.
 
Lohi vaan suolan päällä hiillostumaan ja koko komeus salaatin päälle yrttiöljyllä maustettuna, niin on lounas katettu.
 
Mikä puuttuu kuvasta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti