31. heinäkuuta 2014

Matkalla Burger-taivaaseen!

Kun ei olisi muutenkin kuuma
 
Pakko saada kunnon burgeri kun luin artikkelin uudesta kotimaisesta ketjusta joka meinaa Helsinkiin laajentua...ihan ok, kunhan mainoskuvat vastaa lopputulosta.
 
Noh...ensin keltuaiset, valkosipuli, suola, öljy, viinietikka sekaisin paksuksi valkosipulimajoneesiksi...ruokalistoilla Aioli...onpa hienoa puhua kieliä ruokalistoillakin, sitten tomaatit viipaleiksi, cheddar ulos kelmustaan, Sasun ja Islan näin muuten kaupassa, salaatti pestynä, sämpylät riviin ylikypsän chilipossunniskan kanssa.
 
Vielä chiliketsuppi pöydälle, omat tomaatit vielä vähän kesken, ja grilli helottamaan.
 
Perintövalurautapannu kuumaksi ja siihen tirisemään possun sekä sämpylän pohja ja hattu paahtumaan edellisen grillauksen pekonirasvojen päälle.
 
Ja kasaamaan kun possu tirisevän kuumaa...
 
 
Pohjan päälle paksusti valkosipulimajoneesia, salaattia ihan nimeksi, juustoviipale, possua niin että enempää ei sovi, ja se ylläri...GRILLIMAUSTETTUJA PERUNALASTUJA...sitten taas juustoa, tomaattia, chiliketsuppia kanteen ja terassille!
 
Herkkua! Eikä tarvitse yhtään ranskanperunaa kyytipojaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti