17. marraskuuta 2014

Lohisalaattia treeniherkkuna

Pientä iltapalaa treenien jälkeen
 
Kaupasta piti hakea romainea ja esipaistetut sämpylät, muuten olikin kaikki kaapissa.
Kummasti kertyy juttuja mitkä menee roskiin aika helposti jos aina vaan hakee lisää isolla rahalla.
Siispä jatkossakin silmät auki ennen kuin laatii kauppalistaa.
 
Ensin halkaistuihin sämpylöihin oliiviöljyä, valkosipulimurskaa, parmesania ja Aura-juustoa raastettuna.
Kuumaan uuniin 10 min paahtumaan ja ruoan tuoksu alkoi taas levitä ilmaan.
 
Vähän jääruukkua ja romainea pesun kautta käsin repimällä lautaselle.
Pikkasen nahkea omena kuorettomina paloina päälle, viinirypäleet kokonaisena ja halkaistut miniluumutomaatit sinne tänne.
 
Kurkkua, fetapaloja ja eilinen lohifile sekä ympärille vielä makeaa suippopaprikaa ja keitetyt kananmunat päälle.
 
 
Kostukkeeksi vielä majoneesia johon sekaan tippa etikkaa, sinappia, suolaa, mustapippuria ja appelsiinimehua hedelmälihoineen. Kansi purkin päälle ja kova ravistus niin tulee mukavan sileä kastike loppusilaukseksi.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti