4. marraskuuta 2014

Mowemberinkin vuoksi herkkuja, ne ketkä tietää ei kerro...!

Patonki, katkaravut ja Aurajuusto kainalossa viinin hakuun
 
Kyllähän pitkäripaisen tätsy vähän katteli kun laitoin kassahihnalle shamppanjan ja punaviinin jonka hyllyreunan kyltti oli ryhdikäs, paprikainen, runsas, suoraselkäinen, raavas, olisitpa autossani kun ajan ruuhkassa-kyltti...tai jotain sinne päin...katkaravut, Auran ja patongin...sanoi että eivät kuulu ihan meidän valikoimaan.
 
No pieni saliagre jäi päälle ja tuli pieni erehdys...
 
Pieni iltapala siis etanoista ja katkaravuista oli pakko saada.
 
 
Etanat sitten alle ja katkat jäisenä päälle.
Rouhaisu suolaa koska hieman vettähän tulee kun sulaminen alkaa mutta turha sulatella siivilässä ja hävittää makua sen mukana.
 
Päälle vielä soseutettua, tuoretta valkosipulia, Aura-juustoa ja hieman voita.
 
Patonki saa kypsyytenä aika pian eli välillä ne ulos uunista ja sitten loppukypsennys muille herkuille.
 
Saliruokaa siis?

 
Niin ne vaan kivasti soljuu alas kuohuvan kanssa eikä punaviinikään ollut pahasta.
 
Patongilla Aura-suola-valkosipuli-voisula talteen niin että ei jäänyt mitään nuoleskeltaa jälkipolville.
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti